OUR BLOG

12 Jul 2019

Campanie de PR pentru proiectul „Oxigen pentru România”

„Tu știi ce aer respiri? Implică-te”. Sub acest slogan, în această vară, echipa PRING a ales să se implice în unul dintre cele mai ambițiose proiecte de protejare a mediului înconjurător. Convingerile noastre au rezonat mereu cu temele ecologiste, așa că munca de PR s-a împăcat foarte bine cu vocația de activiști de mediu, implicați în temele importante ale comunității.

„Oxigen pentru România” reprezintă o campanie de conștientizare a problemei poluării aerului la nivel național, precum și a cauzelor care o provoacă. Scopul proiectului este de a elabora o politică publică alternativă privind calitatea aerului, ca o soluție venită din partea societății civile, care să rezolve lacunele legislative în acest domeniu. În cazul în care nu știai, potrivit statisticilor, anual, în România, mor în medie 25.000 de persoane din cauza poluării. Aerul poluat afectează în special copiii și persoane vârstnice și reprezintă cauza principală a mii de decese premature!

Echipa PRING a coordonat întreaga campanie de comunicare și PR a proiectului, incluzând:

  • creare identitate vizuală
  • website (construcție, design, conținut)
  • administrare canale social media
  • organizare conferințe
  • spot-uri video și radio
  • relaționare mass-media (conferințe și comunicate de presă, media buying, media planning) etc.

Unul dintre cele mai intense și mai provocatoare proiecte a fost „Marșul pentru Aer Curat”, un eveniment care s-a desfășurat simultan în patru orașe din România. Cu o acoperire media impresionantă (în jur de 100 de articole de presă) și cu mii de participanți în întreaga țară, evenimentul a reprezentat pentru noi un succes al întregii echipe.

Dacă ești pasionat de comunicare sau doar rezonezi cu tema protejării mediului, atunci te invit să vizitezi www.oxigenpentruromania.ro

admin

Write a Reply or Comment